Poročni par koraka izven cerkve

"Ustvaril je čudovite fotografije, ki ne le izpolnijo mojih pričakovanj, ampak jih presegajo. Čudovite so!"

Poročna mnenja

Poročni par na dežju katerega odbijata z marelami

"Najboljša odločitev, ki sva jo lahko sprejela za najin veliki dan."

Blaž in njegova ekipa niso le fotografa in snemalec. Niso samo tričlanska ekipa, kjer vsak naredi svoje. So izkušnja. So smeh, sprostitev v fotografiranju, so pozorni, se absolutno posvetijo vama, tebi, dogodku, željam. Naredijo vzdušje, ujamejo tiste pristne dogodke in te zajamejo ravno v tistem trenutku pristnega nasmeha, pristne sreče, ki golo lepo sliko spremeni v zgodbo, v sliko, ki pove več tisoč besed.

Presrečna sva, ker sva za najino poroko izbrala njih. Mislim, da bolj celovite fotografske ekipe s tako pozitivno izkušnjo človek ne najde zlahka.

Z njimi ne boste zadovoljni, z njimi boste ob pogledu na slike in postnetke jokali od sreče, veselja, lepote, ki so jo prikazali skozi njihovo umetnost.

Hvala vam za vse!!

- Katarina in Anže

Strasten poljub

"Ko se dan konča, ti ostanejo le še fotografije in videi."

Kot par nisva navajena veliko časa preživeti pred objektivi, pa je slikanje potekalo čisto sproščeno in zabavno. Fotograf je zelo prilagodljiv, poln idej, ima smisel za kompozicijo in ujame prave trenutke. Skratka zelo lepa izkušnja in na koncu vrhunske fotografije. Priporočava vsem parom!

Najin dan nama bo ostal v zelo lepem spominu,

Hvala Blaž!

- Ana in Nik

Zaljubljen poročni par v objemu

"5 zvezdic!"

Blaž je s svojim profesionalnim in sproščenim pristopom ustvaril prijetno vzdušje, katero se izraža na najinih poročnih fotografijah. Potreboval je le nekaj minut, da je v nama zatrl vso tremo, ki jo je sprva bilo res ogromno, vendar sva na njo zelo hitro povsem pozabila. Všeč nama je bila barvitost fotografij in z veseljem sva se z njimi "važila".

Toplo priporočava :)

- Tina in Aleš

Vau! Prebili ste se skozi mnenja drugih parov o meni in mojem delu. Verjetno ste ugotovili, da čeprav imam veliko izkušenj, vsako fotografijo edinstveno oblikujem tako, da se ujema z vašim poročnim dnem, osebnostjo in slogom!

Stopite v stik.