Pogosta vprašanja

03

02

01

V kakšnem času lahko pričakujem svoje fotografije?

Kdaj naredimo predporočno fotografiranje?

Kako lahko rezerviram željeni datum za fotografiranje?

Poročne fotografije lahko pričakujeta najkasneje v roku treh do štirih tednov po fotografiranju. Predogled fotografij bo omogočen preko virtualne knjižnice s povezavo, ki bo posredovana na vašo e-pošto. Kasneje fotografije prejmete tudi na USB ključku.

Vedno priporočam mesec ali dva pred poroko v kraju, ki je za vaju pomemben. Kot pomoč lahko izbereta tudi prostor kjer bo vajino poročno fotografiranje. Z veseljem pa podam nekaj izbranih predlogov.

Termin lahko rezervirata s sporočilom na zavihku kontakt. Če pa potrebujeta takojšnje informacije sem vama dosegljiv na telefonski številki +386 71 238 800 ali preko e-pošte hello@blazlencek.com.

04

05

06

Koliko časa traja portretno fotografiranje?

Svoje fotografije želim imeti natisnjene.

Kje lahko kupim darilne bone?

Super! Fotografije dobijo svoj pomen šele, ko jih lahko primemo v roke. Ponujam možnost izdelave poročne premium fotoknjige, katera zajeme celotno poroko. Več o fotoknjigi in tiskovinah si lahko preberete na naslednji povezavi. V primeru specifičnih želj mi pa le pišita na hello@blazlencek.com

Imeti fotografa za priložnost je čudovito darilo. V ta namen ponujam za fotografiranje para ali družine darilni bon.

Več o bonu si lahko preberete na povezavi lahko mi pišete na hello@blazlencek.com ali pokličete na +386 71 238 800

Portretnemu oziroma fotografiranju parov namenim 1 do 1.5 ure. Ključ fotografiranja je, da se nam nikamor ne mudi in med tem ustvarimo sproščeno, zanimivo in zabavno vzdušje.

07

Kaj naj oblečem za portretno fotografiranje?

Velikokrat pride to te točke, ko pari preprosto ne vedo, kaj obleč. Naj bodo izbrane obleke nežnih barv. Nikakor pa ne živa ali odsevna. Vedno ciljam tudi na barvno povezovanje med osebama. Naj vama bo aplikacija Pinterest izvor idej.

Poročni fotograf

Ko ljubiš, nikoli ne izgubiš, marveč ogromno pridobiš. Izgubljaš, ko se ljubezni izogibaš.

Poročni par koraka proti noči

Pripravljena na skupni korak?

Par na mostičku

Začnimo stik.