Poročni fotograf

Živjo, sem Blaž!

Po poklicu sem inženir multimedijske produkcije, kot poročni fotograf pa imam srečo, da lahko občudujem človekove odnose in družinske vezi. Prav družina me je namreč po naključju predstavila fotografiji, ko je starejši brat kupil svoj prvi fotoaparat. V trenutku, ko mi ga je podal v roke, se je v meni prižgala iskrica strasti do fotografije, ki je skozi leta zrasla v pravi ogenj. Privarčeval sem denar za lasten fotoaparat – in svojemu ognju le še dodajal gorivo.

Občutek za fotografijo sem začel pridobivati s posnetki narave, kamor se je vedno prijetno zatekati, bodisi v dobrem počutju ali pa v stiski. Kot navdušenec nad avtomobili sem posnel tudi nekaj jeklenih lepotcev, nadaljeval pa sem s portretno fotografijo. Spoznal sem, da je prav fotografiranje ljudi neizmerno zabavno in razgibano. Od nekdaj sem tudi občudoval poroke, kjer oživi obilica lepih občutkov, smeha in solz sreče. Zopet se lahko zahvalim svojima bratoma, ki sta mi na njunih porokah dala možnost, da na kamero ujamem ta čudovita dneva, saj sem tako spoznal svojo resnično poklicanost na tem svetu. Zdaj jo z veseljem delim tudi z vami.

Hvala!

Kaj lahko pričakujete

Osebna pozornost

Visoko kakovostne fotografije

Čista komunikacija

Počutili se boste dobro in bili boste slišani.

Zlahka sem dosegljivi za odgovore na vsa vaša vprašanja.

Vzljubili boste svoje poročne fotografije.

Hiter čas izvedbe

Profesionalni fotograf

Polna pripravljenost

Vem, da ste navdušeni nad hitrim ogledom svojih fotografij zato jih tudi hitro dostavim.

Vedenje je profesionalno in izkazuje spoštovanje do vajinega dne.

Sodeloval bom pri oblikovanju vajine časovnice in zagotovil, da bom ujel trenutke, ki so vam pomembni.

Stopimo v stik

03

02

01

V kakšnem času lahko pričakujem svoje fotografije?

Kdaj naredimo predporočno fotografiranje?

Kako lahko rezerviram željeni datum za fotografiranje?

Poročne fotografije lahko pričakujeta najkasneje v roku treh do štirih tednov po fotografiranju. Predogled fotografij bo omogočen preko virtualne knjižnice s povezavo, ki bo posredovana na vašo e-pošto. Kasneje fotografije prejmete tudi na USB ključku.

Vedno priporočam mesec ali dva pred poroko v kraju, ki je za vaju pomemben. Kot pomoč lahko izbereta tudi prostor kjer bo vajino poročno fotografiranje. Z veseljem pa podam nekaj izbranih predlogov.

Termin lahko rezervirata s sporočilom na zavihku kontakt. Če pa potrebujeta takojšnje informacije sem vama dosegljiv na telefonski številki +386 71 238 800 ali preko e-pošte hello@blazlencek.com.

04

05

06

Koliko časa traja portretno fotografiranje?

Svoje fotografije želim imeti natisnjene.

Kje lahko kupim darilne bone?

Super! Fotografije dobijo svoj pomen šele, ko jih lahko primemo v roke. Ponujam možnost izdelave poročne premium fotoknjige, katera zajeme celotno poroko. Več o fotoknjigi in tiskovinah si lahko preberete na naslednji povezavi. V primeru specifičnih želj mi pa le pišita na hello@blazlencek.com

Imeti fotografa za priložnost je čudovito darilo. V ta namen ponujam za fotografiranje para ali družine darilni bon.

Več o bonu si lahko preberete na povezavi lahko mi pišete na hello@blazlencek.com ali pokličete na +386 71 238 800

Portretnemu oziroma fotografiranju parov namenim 1 do 1.5 ure. Ključ fotografiranja je, da se nam nikamor ne mudi in med tem ustvarimo sproščeno, zanimivo in zabavno vzdušje.

07

Kaj naj oblečem za portretno fotografiranje?

Velikokrat pride to te točke, ko pari preprosto ne vedo, kaj obleč. Naj bodo izbrane obleke nežnih barv. Nikakor pa ne živa ali odsevna. Vedno ciljam tudi na barvno povezovanje med osebama. Naj vama bo aplikacija Pinterest izvor idej.