Poročni fotograf je ujel zaljubljenca na sredi morja ki strmita v praznino.

Ne iščem popolne fotografije. Popolnost je dolgočasna.

Pristop

Vse, kar potrebujem, je vajina ljubezen in dobra Atmosfera.

Naj vama ne bo nerodno

par skriva svojo ljubezen

Ljudje me fascinirajo. Vsak je drugačen, to pa mi je ob fotografiranju ljudi najljubše. Niti dva človeka nista enaka, kar mi omogoči, da lahko med dvema osebama, ki sta noro zaljubljeni, opazujem in v objektiv ujamem njuno edinstveno interakcijo. V svoje fotografije rad zabeležim vajino igrivo naravo, nežnejšo stran ali vajino pa divjo plat.

Čas, ki ga preživimo skupaj, je usmerjen k ustvarjanju varnega okolja, da sta lahko pristna in lahko v vsakem trenutku ustvarjata nove spomine. Jaz pa opazujem. In poslušam. Spodbujam vaju, da sta nora na svoj edinstven in čudovit način.

Par na mostičku
Ples para na obali

Brez umetnega smeha

Poročni fotograf je ujel zaljubljenca na slovenski obali.

Moja naloga ni, da bi vama narekoval, kdaj se zasmejta in kako se počutita. Ko fotografiram, se vedno premikam naokrog, vaju spodbujam in vodim k gibanju. Ne pričakujem smeha na ukaz in nočem, da se kadar koli pretvarjata.

Vedno opazujem. Vajino gibanje, vajino povezanost. Spremljam, kaj je naravno ter kaj se dogaja in to tudi ujamem v objektiv – tako velike kot tudi najmanjše trenutke. Moj stil je mešanica dnevniškega zapisa skozi fotografijo in uredništva, fotografije pa ples svetlobe in senc. Vanje ujamem vedrino zaljubljenosti, vso dramatičnost in srečo.

Pripovedovanje zgodbe

Med fotografiranjem režiram, vzklikam spodbudne besede, vaju spravljam v smeh ter se obenem pomikam v ozadje, da se trenutki, ki jih ujamem v objektiv, odvijejo sami od sebe. Nikoli ne neham fotografirati: ujamem vse od oblakov nad vama, ki spominjajo na sladkorno peno, do izmenjanih besed med vajinimi prijatelji in detajlov, ki sta jih tako dolgo načrtovala, a jih opazi le redko oko. Fotografije bodo v celoti povedale zgodbo – vajino zgodbo.

Šopek neveste

"

Začelo se je s pogledom, ki je trajal delček sekunde. Končalo se bo z večnostjo!

Stil ki opisuje

Kljub mojim številnim izkušnjam v fotografiji se nenehno učim od ljudi, ki jih lovim v objektiv, in tako vedno znova razvijam svoj stil. Sem tehničen in umirjen človek, ki vidi širšo sliko in vaju spomni, da zadihata ter se sprostita. Hkrati pa tudi prinašam vizijo, dramatičnost, se vama približam in se smejim iz srca. Moji dve plati ustvarjata ravnovesje, iz katerega harmonično izhaja moj individualen stil. Vedno iščem načine igre s svetlobo, ki v fotografijo izvabijo vajino osebnost, vaju sprostijo in ujamejo vajino bistvo. V svoje delo vlagam ogromno energije in nosim srce na dlani, da se lahko tudi vidva odpreta meni. Skupaj smo namreč boljši.

Nekaj utrinkov iz zakulisja

Poročni par koraka proti noči

Sem direkten

Nisem tisti fotograf, ki ga izbereta, nato pa od njega ne slišita niti besede vse do tedna pred vajinim poročnim dnevom.

Ker si zaslužita najboljše

Tu sem za vaju vse od vajinega prvega dne. Z vama delim nasvete in napotke, vaju usmerjam ter odgovorim na vsa vajina vprašanja. Ne bojta se - ne bom prekrižanih rok čakal, da sama ugotovita odgovor na vse; zavedam se, da bo to najverjetneje vajino prvo fotografiranje, kar se lahko na začetku zdi precej stresno. Podajal vama bom svoje mnenje in razmišljanje ter vaju vodil, saj smo v tem skupaj.